Appleweetjes

Chinezen maken zich klaar voor Nieuwjaar en Apple doet mee

Het Chinese jaar Huangdi 4716, het Jaar van het Zwijn, begint op dinsdag 5 februari 2019. Het Chinees Nieuwjaar is de belangrijkste feestdag voor de Chinezen en wordt dan ook uitbundig gevierd.

Vooruitlopend op deze festiviteiten heeft Apple een kortfilm gemaakt die volledig is vastgelegd dankzij een iPhone XS. De film kreeg de naam ‘The Bucket’. De kortfilm gaat over een familie die de Chinese nieuwjaarsviering aan het afronden zijn. Een moeder verpakt spullen in een emmer voor haar zoon om deze terug mee te nemen naar de stad. Het is echter een zware emmer om er de ganse rit mee te sleuren. De film is ontworpen door Jia Zhangke.

Wil je wat meer informatie hoe de film is gecreëerd? Bekijk dan zeker onderstaande video’s met een blik achter de schermen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer