Appleweetjes

Ontwikkelaars kunnen aan de slag met iOS 12.2, tvOS 12.2,watchOS 5.2 en macOS 10.14.4

Apple heeft voor ontwikkelaars de eerste beta uitgebracht voor iOS 12.2, tvOS 12.2, watchOS 5.2 en macOS 10.14.4. Deze beta update komt twee dagen na de release van iOS 12.1.3, tvOS 12.1.2, watchOS 5.1.3 en macOS 10.14.3. Aan het versienummer te zien wordt deze update een grote update met enkele vernieuwingen.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer