Appleweetjes

Tim Cook belooft een Apple Store in Praag

De topman van Apple, Tim Cook is deze week aanwezig in het Zwitserse Davos voor het Wereld Economisch Forum. Daar had hij een ontmoeting met de Tsjechische premier Andrej Babiš.

Tim Cook en Andrej Babiš geraakte in gesprek over diverse technologieën die gebruikt worden in de Tsjechische republiek. Ook artificiële intelligentie en de economische toestand kwam aan bod. Tim Cook was onder de indruk dat er zo’n 500 onderzoekers werken aan artificiële intelligentie.

Toen de Tsjechische premier vroeg wanneer er een Apple Store in Praag komt wist Tim Cook te vertellen dat Apple met plannen bezig is om daar een Apple Store te openen. De Premier wist meteen een goede plek voor de Apple Store namelijk het gebouw van het ministerie van Regionale Ontwikkeling. Maar het is niet zeker of Apple die plek gaat gebruiken voor zijn Apple Store.

Komt in dit gebouw in Praag een Apple Store?


Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer