Appleweetjes

Zeven nieuwe iPads op komst

Er is weer nieuws rond de iPads. Apple heeft maar liefst zeven nieuwe iPad modellen geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission (EEC). Apple moet toestemming krijgen van deze commissie om toestellen in de deelnemende landen bij deze commissie uit te brengen.

Dat Apple de iPad zeer ernstig neemt mag duidelijk zijn. De fabrikant heeft maar liefst zeven modelnummers bij de EEC ingediend. Het gaat om de volgende nummers: A2123, A2124, A2126, A2153, A2154, A2133 en A2152.

Over concrete details is het nog even gissen. Maar het is goed mogelijk dat enkele van deze modellen betrekking hebben op de nieuwe iPad mini 5. De huidige iPad mini 4 verscheen in 2015. Een ander model dat waarschijnlijk vernieuwd gaat worden is de iPad van 2018. Apple stelde deze voor tijdens een onderwijs-event. Geruchten spreken dat deze iPad een 10 inch scherm zou krijgen in plaats van een 9,7 inch.

Dat Apple deze modellen al laat registeren bij de ECC doet vermoeden dat de nieuwe iPads binnenkort zullen uitkomen. Meestal gebeurt dit in de maand maart.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer