Appleweetjes

Apple’s tijdschriftenservice weldra van start

Er waren al langer geruchten dat Apple de Apple News app wilt uitbreiden met een abonnementsdienst. Als abonnee heb je dan voor een vast bedrag toegang tot diverse tijdschriften. Het wordt wel eens de Netflix onder de tijdschriften genoemd.

Apple is al een tijdje bezig om deze dienst op te starten. In maart 2018 namen ze Texture over. Dat is een digitale tijdschriftenservice waar abonnee’s toegang hebben tot meer dan 200 tijdschriften voor een vast bedrag.

Ontwikkelaars hebben in de betaversie van iOS 12.2 relevante informatie gevonden dat in de Apple News app de mogelijkheid zit om zich te abonneren voor een tijdschriftenservice.

Er zijn zelfs referenties te vinden van abonnementen die gebundeld kunnen worden. Zo kan je je misschien abonneren op Apple Music en Apple News met een korting. Er zijn diverse vernieuwingen op komst. Zo zijn er de geruchten van Apple AirPods 2, nieuwe iPads, AirPower, een eigen videodienst en nu deze tijdschriftenservice. Het ziet er alsmaar groter uit dat Apple een Keynote in maart zal lanceren voor al deze nieuwigheden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer