Appleweetjes

Nieuwe concept-video toont iPhone XI in actie

Eerder toonde we al een concept-video van hoe de iPhone XI er zou kunnen uitzien. Maar volgens ons is dit niet het design dat Apple gaat realiseren. Het uitsteeksel voor de camera is op de achterkant prominent aanwezig en vrij groot. Dat lijkt ons alleszins niet het ontwerp dat Apple in een iPhone zou willen.

Deze concept-video is anders. Volgens Gunho Lee, de maker van deze video verkrijgt de iPhone de stijl van de nieuwe iPad Pro. Verder is het toestel voorzien van een A13-Bionic processor, Touch ID ingebouwd achter het scherm, tweede generatie Face ID, driedubbele camera en een ProMotion scherm.

ProMotion is een schermtechniek van Apple waarbij er een hogere verversingssnelheid van het scherm mogelijk is tot wel 120 keer per seconde. Het voordeel van een hogere verversingssnelheid is dat het beeld vloeiender wordt weergegeven. Tot nu toe gebruikt Apple deze techniek enkel voor bepaalde iPads.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer