Appleweetjes

Apple gaat de concurrentie met Netflix aan in april

Apple is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van eigen televisieseries en films. Al dit werk doet Apple om te kunnen starten met een eigen videodienst zoals Netflix. Volgens de nieuwste geruchten zal Apple in de maand april deze videodienst lanceren.

De videodienst zal gelanceerd worden door de vernieuwde TV-app van Apple zelf. Op dit moment is deze app nog in een beperkt aantal landen beschikbaar. België en Nederland moet het voorlopig nog zonder doen. Het kan dus zijn dat we bij de lancering in april nog even geduld moeten hebben. Maar Apple zou in de loop van het jaar toch zo’n 100 landen willen bereiken met hun videodienst.

Hoeveel de videodienst moet gaan kosten is nog niet geweten.

Interessante weetjes

Ontwikkelaars aan de slag met eerste beta macOS Mojave 10.14.5

aweetjes-admin-1976

Apple lanceert watchOS 5.1.3

aweetjes-admin-1976

Steve Wozniak bezorgt dat Apple achterloopt met opvouwbaar scherm technologie

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer