Appleweetjes

Gebruikers klagen over ontbrekende mail notificaties sinds iOS 12.1.2

Is het je misschien ook opgevallen dat je sinds een tijdje veel minder notificaties krijgt van nieuwe mail? Je bent alleszins niet de enige. Sinds iOS 12.1.2 krijgen gebruikers in sommige gevallen geen notificaties meer te zien wanneer er een mail binnenkomt. In het ernstige geval controleert de mail app helemaal niet meer op nieuwe mails wanneer de gegevens worden gepusht naar het toestel.

De enige oplossing lijkt voorlopig te zijn om de mail handmatig op te halen. Niet iedereen heeft hier last en dat maakt het voor Apple moeilijk om de bug te onderzoeken. Ook Apple België heeft al gebruikers aan de lijn gehad met een dergelijk probleem. Voorlopig is er nog geen oplossing voor het probleem.

Eerder met iOS 12 waren er ook al problemen met de mail notificaties. Wanneer je mail applicatie een mail meteen in een bepaalde map plaatste verkreeg je hier ook geen notificatie van. Enkel mail in ‘Postvak in’ kreeg een notificaties. Apple heeft deze bug ondertussen hersteld. Maar een ander probleem is jammer genoeg opgedoken.

Het is niet geweten wanneer Apple dit probleem gaat oplossen aangezien ze het nog steeds aan het onderzoeken zijn.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer