Appleweetjes

Mogelijkheid voor groepsgesprekken in FaceTime tijdelijk geblokkeerd

Apple is geconfronteerd met nogal een vervelende bug met FaceTime gesprekken. De bug maakt het mogelijk om mensen af te luisteren zonder dat de ontvanger het gesprek opneemt.

Wanneer iemand belt via FaceTime en tijdens het laten overgaan van dit gesprek snel een groepsgesprek maakt door het eigen telefoonnummer toe te voegen zal het ontvangende toestel meteen het geluid en video doorsturen. De ontvanger hoeft dus helemaal het gesprek niet te aanvaarden.

Apple heeft al laten weten dat ze deze week de softwarefout gaan herstellen door middel van een update. In tussentijd heeft Apple de mogelijkheid voor groepsgesprekken met FaceTime geblokkeerd.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer