Appleweetjes

Het Siri team is op zoek naar een nieuwe leider

Bill Stasior leidde het Siri team sinds hij bij Apple begon in 2012. Maar volgens The Information heeft hij niet langer meer de leiding over het Siri team van Apple. Bill Stasior is nog steeds in dienst bij Apple maar op welke afdeling hij nu werkt is onduidelijk.

Vermoedelijk komt deze verschuiving door John Giannandrea, Apple Senior Vice President van Machine Learning en AI-strategy. Hij heeft de beslissing genomen om de focus van het Siri programma te veranderen naar een langetermijnonderzoek in plaats van upgrades die jaarlijks worden uitgebracht. Giannandrea is momenteel op zoek naar een nieuwe leider voor het Siri team.

Het kan dus wel eens zijn dat we dit jaar geen grote verbeteringen moeten verwachten voor Siri. Maar eens het project van Giannandrea goed van start is gegaan belooft het alleszins veel goeds voor Siri.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer