Appleweetjes

Switch geeft in februari 20% korting op een accessoire

Februari is accesoiremaand bij Switch. Bij de Apple Premium reseller krijg je gedurende de gans maand februari 20% korting op een accessoire bij aankoop van een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch.

De korting is geldig voor elke accessoire onder de 100 euro en is geldig in de winkels als de online webshop. Ben je van plan om in de nabije toekomst nog een Apple product te kopen dan is deze actie mooi meegenomen.

Switch is met zijn 28 winkels de grootste Apple Premium Reseller van België. Meer informatie kan je hier vinden: Switch

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer