Appleweetjes

Apple Pay breidt verder uit in Frankrijk

In Frankrijk kennen ze Apple Pay al een tijdje. Maar liefst 25 banken ondersteunen de betaaldienst van Apple. Maar vandaag komen er nog twee banken bij namelijk: BNP Paribas en HSBC Banks. Dat maakt het totaal op 27 banken die in Frankrijk Apple Pay ondersteunen.

Sinds eind 2018 is Apple Pay beschikbaar in België voor klanten van de BNP Paribas Fortis-groep. Op korte tijd heeft deze nieuwe dienst zo’n 150.000 gebruikers. Dat is zelfs een pak meer dan de Google Pay klanten bij BNP en KBC dat er 35.000 heeft. Sinds de release van Apple Pay in België krijgt Hello Bank! meer klanten als voorheen. Er geldt nu zelfs een wachttijd van één maand. We kunnen dus alvast van een succes spreken.

In Nederland is Apple Pay nog steeds niet beschikbaar.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer