Appleweetjes

Sonos lanceert inbouwspeakers en outdoor-speakers

Sonos is een samenwerking begonnen met Sonance en vandaag kondigen ze nieuwe speakers aan. De Sonos Architectural by Sonance-speakers zijn speakers die je kan inbouwen in de muur, het plafond of zelfs buiten gebruiken. Ze zijn nu te reserveren op sonos.com en vanaf 26 februari zijn ze in de winkel verkrijgbaar.

De luidsprekers zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Sonos Amp. Eén Sonos Amp kan tot drie Sonos Architectural by Sonance-speakersets versterken. De speakers van Sonos Architectural by Sonance hebben uiteraard alle voordelen van het Sonos-systeem, zoals een gebruiksvriendelijke app die werkt met al je favoriete streamingservices en AirPlay 2-bediening.

De In-Ceiling en In-Wall luidsprekers zullen 699 euro per set kosten. De Outdoor speakers krijgen een prijs van 899 euro per set. Deze Outdoor-speakers zijn gebouwd om vocht, water, zout spatwater, warmte, uv-straling en vrieskou te weerstaan.

De Sonos Amp is een veelzijdige en krachtige versterker. Deze is vanaf vandaag te reserveren op sonos.com en zal vanaf 12 februari worden geleverd.

Het is niet de eerste keer dat Sonos met andere bedrijven samenwerkt. Onlangs kondigde de fabrikant nog slimme speakers aan in samenwerking met Ikea.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer