Appleweetjes

YouTube Kids nu in België en Nederland beschikbaarYouTube Kids is sinds vandaag beschikbaar in België en Nederland. Ouders krijgen hiermee meer controle om te selecteren wat hun kinderen kunnen zien en de tijd die ze hiermee mogen doorbrengen.

Dankzij YouTube Kids zullen de kinderen enkel geschikt beeldmateriaal voor hen te zien krijgen. Ook de reclame is kindvriendelijk. Wie geen advertenties wilt dient een YouTube Premium abonnement af te sluiten dat verkrijgbaar is vanaf 11,99 euro.

Er is geen Google account nodig om gebruik te maken van YouTube Kids. Kinderen kunnen ook geen video’s uploaden of commentaar geven op de inhoud van de video’s.

YouTube Kids

YouTube Kids

Ontwikkelaar: Google LLC
Grootte: 170 MB
Versie: 6.26.0
Voor iPhone & iPad


Gratis

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer