Appleweetjes

Apple lanceert aanvullende update voor macOS 10.14.3

Apple heeft net een aanvullende update voor macOS 10.14.3 gelanceerd. Deze update was net zoals iOS 12.1.4 oorspronkelijk gepland voor vorige week. Maar afgelopen vrijdag liet Apple weten dat de update met een week was uitgesteld.

Dankzij deze aanvullende update van macOS is de bug van FaceTime oplost. De bug maakte het mogelijk om mensen af te luisteren zonder dat de ontvanger het gesprek opneemt.

Als tijdelijke oplossing had Apple de mogelijkheid voor groepsgesprekken met FaceTime geblokkeerd. Apple kreeg de voorbije week wat kritiek te verwerken nadien bekend werd dat ze al dagen wist van deze bug maar niets ondernam.

Opmerkelijk is dat Apple niets vermeld over deze FaceTime bug en het gewoon houdt bij belangrijke beveiligingsupdates voor alle gebruikers.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer