Appleweetjes

Telenet lanceert in alle stilte een onbeperkt mobiel abonnement

Telenet wenst er blijkbaar niet teveel aandacht aan te schenken. Maar onlangs hebben ze Kong Unlimited gelanceerd. Met dit abonnement kan je onbeperkt surfen, onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en en dat alles voor de prijs van 43 euro per maand.

Het onbeperkt surfen moet je spijtig genoeg wel met een korrel zout nemen. Eens je 20GB hebt verbruikt dan surf je verder aan een sterk verlaagde snelheid van 512 kbps. Een Netflix aflevering kan je dus wel vergeten.

Naast Telenet heeft ook Proximus een ongelimiteerd data abonnement. De prijs hiervan bedraagt 42,99 euro per maand en kent net zoals Telenet een fair use policy van 20GB. Daarna surf je ook bij hen aan een sterk verlaagde snelheid. Ook Orange heeft eenzelfde soort abonnement voor de prijs van 40 euro per maand en ook bij hen surf je met een verlaagde snelheid na 20GB.

Base lanceert binnenkort hun onbeperkt abonnement voor de prijs van 40 euro per maand. Waarschijnlijk raadt je het al maar na 25 GB surf je verder aan een sterk verlaagde snelheid van 25 kbps.

Laat je dus niet zomaar verleiden met onbeperkte data want voor je het weet zit je door de limiet heen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer