Appleweetjes

Apple’s nieuwste Memoji advertenties

Misschien wist je het nog niet maar Ariana Grande heeft een nieuw album uit: “Thank U, Next”. Een ideaal moment voor een Memoji advertentie dacht Apple.

Ook de Amerikaanse zanger Khalid zijn nieuwste nummer “Talk” is een inspiratiebron voor een Memoji advertentie.

En om het rijtje af te sluiten brengt de derde Memoji advertentie een kleine teaser van het komende nummer van Florida Georgia Line namelijk “Can’t Say I Ain’t Country”. Dit nummer wordt op 15 februari uitgebracht.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer