Appleweetjes

Tsjechië en Slowakije krijgen Apple Pay op 19 februari

Eerder wisten we al te melden dat Apple Pay weldra van start gaat in Tsjechië en Slowakije. Maar volgens de nieuwste geruchten zou de lancering voor Tsjechië op 19 februari zijn. Voor Slowakije kan deze datum iets verlaat worden naar eind februari of begin maart.

Vijf banken zullen Apple Pay bij de lancering ondersteunen: Twisto, Komercni banka, mBank, Moneta en Air Bank. Midden 2019 volgen er nog twee andere banken: Equa Bank en Banka Creditas.

Sinds eind 2018 is Apple Pay beschikbaar in België voor klanten van de BNP Paribas Fortis-groep. Op korte tijd heeft deze nieuwe dienst zo’n 150.000 gebruikers. Dat is zelfs een pak meer dan de Google Pay klanten bij BNP en KBC dat er 35.000 heeft. Sinds de release van Apple Pay in België krijgt Hello Bank! meer klanten als voorheen. Er geldt nu zelfs een wachttijd van één maand. We kunnen dus alvast van een succes spreken.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer