Appleweetjes

Dit jaar een groene iPhone in het assortiment

Dit jaar verwachten we dat Apple opnieuw drie nieuwe iPhones gaat lanceren. Volgens de nieuwste geruchten van Droidshout blijft Apple gebruik maken van de notch. De opvolger van de iPhone XR zal wel een grotere notch hebben dan de opvolger van de iPhone XS Max. Wel vernieuwend is dat de iPhones voorzien worden van een extra gepolijste coating om de grip en krasbestendigheid te verbeteren.

Hun anonieme tipgever is niet helemaal zeker of Apple in de nieuwste iPhones al de overstap maakt naar een USB-C aansluiting in plaats van Lightning. Maar waar hun tipgever wel zeker van is, is de komst van een nieuwe kleur voor de opvolger van de iPhone XR. Er zou namelijk een groene kleuroptie bijkomen ten koste van één van de bestaande kleuren. Momenteel is de iPhone XR beschikbaar in zwart, wit, geel, koraal, blauw en rood.

De prijs van deze nieuwe iPhones zullen hetzelfde gepositioneerd worden als de huidige prijs.

Interessante weetjes

Nieuwe aanwinst voor Apple Smart Home toepassingen

aweetjes-admin-1976

Gerucht: WWDC 2019 van 3 tot 7 juni

aweetjes-admin-1976

De Mac-verkoop lijkt zich wat te herstellen

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer