Appleweetjes

AirPods 2 met grip coating en AirPower nog dit voorjaar in de winkelrekken

De geruchtenmolen draait opnieuw volle toeren. Ditmaal komen ze van Mysmartprice en houden ze verband met de nieuwe AirPods en de AirPower. Volgens hen zouden de nieuwe AirPods er exact hetzelfde uitzien als de huidige versie. Echter ondersteunen ze nu Bluetooth 5.0 en zal je de bass beter dan ooit kunnen ervaren. Voor een betere grip zal een extra coating zorgen. De AirPods blijven hierdoor comfortabel maar blijven beter in je oren zitten.

Het gebruik van zo’n soort coating hadden we al eerder gehoord. Apple zou deze namelijk ook gaan gebruiken voor de nieuwe iPhones.

De nieuwe generatie van AirPods zijn verder uitgerust met meerdere sensoren. Eerdere geruchten waren er al dat deze zou gebruikt worden voor diverse gezondheidsfuncties. Wat hiermee exact wordt bedoelt is nog onduidelijk.

Uiteraard krijgen de AirPods een draadloze oplaadcase en zullen ze beschikbaar zijn in twee kleuren: zwart en wit.

Ook over de AirPower is er nieuws. Het gerucht doet de ronde dat deze in de lente in de winkelrekken ligt. Apple zal dan ook een draadloze oplaadcase verkopen voor de eerste generatie van de AirPods zodat deze ook met de AirPower gebruikt kunnen worden. De batterij van deze oplaadcase zal wel iets kleiner zijn dan het huidige model. De AirPower krijgt nog extra functies wanneer deze gebruikt wordt met iOS 13.Wat exact deze zijn is nog niet geweten.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer