Appleweetjes

Concept video iPhone SE 2

Het is behoorlijk stil rondom een eventuele iPhone SE 2. De eerste geruchten doken op rond augustus 2017 en de laatste verschenen rond juni 2018. Voor sommigen is er helemaal geen hoop meer nadat Apple heeft besloten om de iPhone SE niet meer te verkopen.

Maar sommigen mensen geven de hoop helemaal niet op.

ConceptsiPhone heeft zelfs een concept video gemaakt van hoe de nieuwe iPhone SE 2 er eventueel uit zou kunnen zien onder het nieuwe design van Apple.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer