Appleweetjes

Nieuwe iPad mini volgens de geruchten niet zo spectaculair maar wel goedkoop

De nieuwe iPad mini 5 komt eraan. Al sinds oktober van vorig jaar zijn er geruchten hierover. Maar volgens de Japanse site Macotakara zal de nieuwe iPad mini hetzelfde design krijgen als de huidige iPad mini 4.

Het toestel is nog steeds voorzien van een Lightning aansluiting, Touch ID en een 3,5 mini audio jack aansluiting. Ook de schermranden rond het scherm zullen blijven bestaan zoals het nu is. De nieuwe iPad mini gaat vooral een budget tablet worden. Deze zou niet voorzien worden van de laatste generatie processoren waarover Apple beschikt maar van een A10 processor. Op die manier krijgt de iPad mini toch nog een flinke snelheidsverbetering.

De iPad mini 4 is al op de markt sinds 2015 en beschikt over een A8 processor. Algemeen wordt verwacht dat deze iPad mini goedkoper in de markt gezet zou worden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer