Appleweetjes

29 Maart zou wel eens de lanceringsdatum kunnen zijn voor AirPods 2, AirPower en iPad Mini 5

Geruchten over nieuwe Apple producten blijven maar toekomen. Het wordt dan wel eens stilletjes aan de tijd om te weten wanneer Apple deze gaat uitbrengen. Volgens de Griekse site iPhonehellas moeten we er niet meer lang op wachten.

Volgens hen zou Apple een Keynote event plannen tussen 11 en 20 maart. Apple heeft weliswaar de gewoonte om in maart een Keynote te houden met nieuwe producten zoals een iPad. Maar de Griekse website heeft in het verleden al bewezen dat hun bronnen wel degelijk over correctie informatie beschikken.

Op die Keynote wordt verondersteld dat Apple de tweede generatie van de AirPods gaat demonstreren samen met de AirPower. Ook een nieuwe iPad zal niet ontbreken. Al deze producen zullen vanaf 22 maart kunnen besteld worden met een levering vanaf 29 maart.

Wat weten we over de AirPods 2

De nieuwe AirPods zullen er exact hetzelfde uitzien als de huidige versie. Echter ondersteunen ze nu Bluetooth 5.0 en zal je de bass beter dan ooit kunnen ervaren. Voor een betere grip zal een extra coating zorgen. De AirPods blijven hierdoor comfortabel maar blijven beter in je oren zitten. Verder zal er ondersteuning zijn voor ‘Hey Siri’ waardoor je niet meer eerst met een tik Siri hoeft te activeren. De nieuwe generatie van AirPods zijn verder uitgerust met meerdere sensoren. Eerdere geruchten waren er al dat deze zou gebruikt worden voor diverse gezondheidsfuncties. Wat hiermee exact wordt bedoelt is nog onduidelijk.

Wat is AirPower

Met de AirPower kun je meerdere toestellen draadloos opladen zonder dat je de toestellen precies op een bepaald punt hoeft te plaatsen. Je kan dus je iPhone, Apple Watch en AirPods gelijktijdig opladen door ze willekeurig op de AirPower te leggen.

Een budget iPad

De nieuwe iPad mini 5 is nog steeds voorzien van een Lightning aansluiting, Touch ID en een 3,5 mini audio jack aansluiting. Ook de schermranden rond het scherm zullen blijven bestaan zoals het nu is. Deze iPad mini gaat vooral een budget tablet worden en zal niet voorzien worden van de laatste generatie processoren waarover Apple beschikt maar van een A10 processor. Op die manier krijgt de iPad mini toch nog een flinke snelheidsverbetering.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer