Appleweetjes

Gerucht: WWDC 2019 van 3 tot 7 juni

Apple lanceert jaarlijks een Worldwide Developers Conference. Deze bijeenkomst is interessant voor ontwikkelaars. Honderden Apple experts geven gedurende die week diverse workshops en beantwoorden eventuele vragen van ontwikkelaars. Een enorme leerrijke ervaring voor velen. Ook voor ons is deze gebeurtenis interessant. Apple demonstreert daar nieuwe software zoals een vernieuwde versie van iOS, macOS en watchOS.

Officieel heeft Apple nog niets laten weten wanneer de WWDC dit jaar zal plaatsvinden. Maar MacRumors heeft alvast het vermoeden dat WWDC 2019 zal plaatsvinden van 3 tot 7 juni in het San Jose McEnery Convention Center te Californië. Een bron zou aan hen hebben laten weten dat in die periode een groot jaarlijkse event zal plaatsvinden. Zoiets kan alleen maar de Apple WWDC zijn.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer