Appleweetjes

Telenet lanceert abonnement waarbij app de decoder vervangt

Telenet gaat de aanval aan met Orange dat binnenkort een internet-only abonnement zal aanbieden. Vanaf 19 februari zal Telenet het pakket Yugo lanceren. Het Yugo abonnement combineert een aantal diensten zoals vast internet, een mobiel abonnement en live TV-kijken via een vernieuwde Yugo app.

Het vast internet heeft een snelheid tot 200 Mbps. Jammer genoeg heeft deze nog steeds een fair use policy van 750GB tijdens de piekuren. Op mobiel gebied is er een maximum van 150 belminuten en 20GB aan data verbruik. Deze data kan eventueel verdeeld worden over twee simkaarten. Mobiele data via de Yugo app telt niet mee voor het datagebruik. Net zoals het dataverbruik van WhatsApp en Messenger.

Bij Yugo wordt er geen gebruik meer gemaakt van een digicorder. De vernieuwde Yugo app dient als vervanging voor de digicorder. Twintig zenders zullen standaard bij het abonnement aanwezig zijn zoals: Eén, Canvas, Ketnet, VTM, Vitaya, Q2, CAZ, VTMKzoom, KADET, VIER, VIJF, ZES, Discovery Vlaanderen, MTV, Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr, VICE, Fox, National Geographic.

Al deze zenders zijn live te bekijken en terugkijken tot maximaal zeven dagen is ook mogelijk. Wens je een favoriete programma op te nemen dan kan dit in de cloud en deze blijft 60 dagen beschikbaar. De app heeft ondersteuning voor AirPlay en Chromecast.

Yugo is vanaf 19 februari verkrijgbaar voor 100 euro per maand.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer