Appleweetjes

Apple nodigt Hollywood sterren uit voor Apple event op 25 maart

Er waren al langer geruchten dat Apple de Apple News app wilt uitbreiden met een abonnementsdienst. Als abonnee heb je dan voor een vast bedrag toegang tot diverse tijdschriften. Maar daar blijft het niet bij. Apple is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van eigen televisieseries en films. Al dit werk doet Apple om te kunnen starten met een eigen videodienst zoals Netflix.

Volgens Bloomberg is Apple van plan om deze diensten op 25 maart te lanceren. Diverse Hollywood sterren zoals Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner en JJ Abrams zullen voor het event uitgenodigd zijn. Dat event zal plaatsvinden in het Steve Jobs Theatre op deĀ Apple Park campus in Cupertino.

Nieuwe producten zoals de AirPods 2, iPad mini 5 en AirPower worden niet verwacht op dit event. Apple zou voor deze producten een ander event hebben gepland.

Interessante weetjes

Gerucht: WWDC 2019 van 3 tot 7 juni

aweetjes-admin-1976

Apple gaat muzikanten beter vergoeden, Spotify, Google, Pandora en Amazon moeten er niet van weten

aweetjes-admin-1976

Tim Cook: “Apple werkt aan nieuwe producten die je gaan verbijsteren”

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer