Appleweetjes

Kortingen op Apple accessoires bij Bol.com

Wees er snel bij! De kortingen zijn enkel vandaag nog geldig. Zo kan je een Apple adapter Lightning naar 3,5mm audio jack kopen voor de prijs van 9 euro. Dat is maar liefst een besparing van 77%. Of wat dacht je van een snellere 12 watt oplader voor je iPhone of iPad voor maar 17,99 euro?

Er zijn tal van andere accessoires zoals de lederen Apple hoesjes voor de iPhone en iPad, Apple Watch bandjes, kabels,… Maar denk eraan de kortingen zijn enkel vandaag nog maar geldig.

Bekijk alle kortingen hier(Sorry de kortingen zijn helaas voorbij)

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer