Appleweetjes

Apple koopt startup marketingbedrijf DataTiger

Apple zou volgens Bloomberg het startup bedrijf DataTiger hebben overgenomen. Het van oorsprong Brits bedrijf tracht de marketingervaring te herontdekken.

Apple heeft de overname nog niet bevestigd maar uit een registratieaanvraag van december 2018 blijkt dat Apple nu eigenaar is van DataTiger officiële naam Operatedata Ltd.

Met DataTiger krijgt Apple diverse marketinginstrumenten in handen om de behoeftes van de klanten beter te begrijpen en een correcte marketingstrategie te bepalen.

DataTiger is een relatief klein bedrijf. Volgens het Linkedin profiel heeft het bedrijf 7 werknemers in dienst.

Het is nog niet geweten hoe Apple de technologie van DataTiger gaat benutten. Het bedrijf gebruikt geregeld e-mailmarketing. Maar de laatste tijd wordt ook gebruik gemaakt van push-meldingen om bepaalde diensten in de kijker te zetten.

Op de website van DataTiger is momenteel niets meer te zien.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer