Appleweetjes

Videodienst van Apple laat nog maanden op zich wachten

Apple is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van eigen televisieseries en films. Al dit werk doet Apple om te kunnen starten met een eigen videodienst zoals Netflix.

Apple zou deze dienst op 25 maart aankondigen maar volgens bronnen bij de Variety zal de videodienst niet meteen beschikbaar komen. De start hiervan zou pas in de zomer of zelfs in de herfst zijn. Diverse Hollywood sterren zoals Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner en JJ Abrams zijn voor het event op 25 maart uitgenodigd. Dat event zal plaatsvinden in het Steve Jobs Theatre op de Apple Park campus in Cupertino.

Nieuwe producten zoals de AirPods 2iPad mini 5 en AirPower worden niet verwacht op dit event. Apple zou eventueel deze producten kunnen lanceren zonder al teveel aandacht hieraan te schenken aangezien het in principe om kleine upgrades gaat.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer