Appleweetjes

Apple Watch Hermès krijgt nieuwe wijzerplaten

Apple Watch Hermès is een speciale editie van de Apple Watch. De collectie bestaat uit een exclusieve Apple Watch voorzien met een speciale Hermès horlogeband. Deze editie van de Apple Watch heeft exclusieve wijzerplaten die niet op andere versies van de Apple Watch terug te vinden zijn. Deze editie is voorlopig niet te koop in België of Nederland.

In de beta van watchOS 5.2 hebben gebruikers opgemerkt dat Apple twee nieuwe wijzerplaten heeft toegevoegd. Een roze en een blauwe wijzerplaat voorzien van een lichte gradiënt. Voor deze twee nieuwe wijzerplaten is wel een Apple Watch Hermès series 4 vereist.

Naast Hermès werkt Apple nog samen met een andere partner voor een speciale editie van de Apple Watch. Die andere partner is Nike. Apple heeft met hen de Apple Watch Nike+ ontworpen. Dat model is wel verkrijgbaar in België en Nederland en is speciaal bedoelt voor sporters.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer