Appleweetjes

Concept video nieuwe MacBook Pro

De trend van kleinere bezels lijkt niet meer te stoppen. Bezels zijn de randen rondom het scherm. Apple is al een tijdje bezig om in zijn producten de bezels zo klein mogelijk te maken. Nu er sprake is van een MacBook Pro met een nieuw ontwerp beginnen al veel mensen te dromen van een bezelloos Mac scherm.

Viktor kádár maakte al meteen een concept video van hoe de MacBook Pro er volgens hem moet uitzien. Desondanks de geruchten van een 16 inch scherm spreekt zijn concept nog van een 13 en 15 inch scherm voorzien van OLED technologie.

De MacBook Pro is verder uitgerust met een onzichtbaar Face ID systeem. Ook niet onbelangrijk is dat het toetsenbord opnieuw is verbeterd in plaats van de traditionele vlindermechanisme wordt er nu gebruik gemaakt van share-memory alloy butterfly mechanism. Wat dit exact inhoudt blijft een raadsel maar het zal hoe dan ook zorgen voor een betere stabiliteit en nauwkeurigheid.

Op de site van Viktor kádár kan je zijn complete concept zien over de nieuwe MacBook Pro.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer