Appleweetjes

Ontwikkelaars kunnen aan de slag met derde beta van iOS 12.2, tvOS 12.2 en watchOS 5.2

Apple heeft voor ontwikkelaars de derde beta uitgebracht voor iOS 12.2, tvOS 12.2 en watchOS 5.2. Gisteren lanceerde Apple al de derde beta voor macOS 10.14.4.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Voor iOS 12.2 zijn er diverse vernieuwingen opgemerkt. We hebben deze allemaal op onze pagina ‘Wat is er nieuw in iOS 12.2‘ opgesomd.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer