Appleweetjes

De Apple Watch advertentie die we nooit zullen zien

Apple heeft een nieuwe Apple Watch advertentie gemaakt. De video heeft als titel “Vlucht” gekregen en moet de vrijheid om alleen je Apple Watch te kunnen gebruiken promoten.

Echter om dit te realiseren moet je in het bezit zijn van een Apple Watch met cellular functie. Met een dergelijke Apple Watch kan je het mobiele netwerk van je aanbieder instellen zodat je onafhankelijk van je iPhone kan bellen, sms’en,… En daar wringt het schoentje. Voorlopig ondersteunt geen enkele mobiele aanbieder in België of Nederland deze functie en daardoor verkoopt Apple momenteel geen cellular Apple Watch bij ons.

Hoe dan ook de nieuwe advertentie is geregisseerd door Jonathan Glazer, een bekroonde Britse regisseur. De advertentie zal vanavond in premiere gaan tijdens de 2019 BRIT Awards.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer