Appleweetjes

Hulp nodig? Volg deze kort instructievideo’s van Apple over de Foto en Camera app

Heb je nog wat hulp nodig bij de zoekfunctie van de Foto app? Wist je dat je kan zoeken naar personen, plaatsen, honden, katten, bloemen,… De Foto app is in staat om al je foto’s te doorzoeken naar bepaalde objecten.

Weet je niet goed hoe deze zoekfunctie werkt? Wel Apple heeft een nieuwe instructievideo gemaakt dat je hier stap voor stap bij help.

Ook voor het maken van een portret foto met een bokeh effect dat je kan aanpassen heeft Apple een instructievideo gemaakt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer