Appleweetjes

Apple geeft spoedcursus iPhone fotografie met 4 video’s

Apple is deze week in de ban van instructievideo’s wat betreft fotografie. Deze week lanceerde de fabrikant nog een video om aan de slag te gaan met de Foto en Camera app en nu staan er alweer vier nieuwe video’s klaar.

Elke video duurt minder dan een minuut en behandelen telkens een ander onderwerp. Zo kom je te weten hoe je met licht en schaduw kan spelen. Hoe een video eventueel kan ingekort worden. Een andere video verduidelijkt hoe je moet fotograferen volgens de regel van derden. De laatste video gaat over het creëren van een time-lapje video.
Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer