Appleweetjes

Apple Music binnenkort op Google Home Speakers

Gebruikers van Google Home Speakers kunnen in de toekomst Apple Music als een streaming dienst instellen. De mogelijkheid duikt nu al op in de Google Home app voor sommige gebruikers maar werkt momenteel nog niet.

Alleszins lijkt het erop dat Google en Apple tot een overeenkomst zijn gekomen zodat de streamingdienst Apple Music binnenkort beschikbaar zal zijn op de Google Home speakers.

In december vorig jaar was Apple Music beschikbaar op de Amazon Echo speakers. Eerder liet Apple hun muziekdienst al toe op de Sonos speakers.

Apple wilt zijn muziekdienst meer en meer beschikbaar stellen voor andere smart speakers. Op die manier kan Apple hun cliënteel voor Apple Music vergroten.

Interessante weetjes

Opnieuw grappige advertentie over portretfoto met diepteregeling

aweetjes-admin-1976

Apple laat 3D Touch vallen om prijs van iPhones te drukken

aweetjes-admin-1976

Apple lanceert iOS 12.1.4

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer