Appleweetjes

Dit zijn de winnaars van de ‘Shot on iPhone’ uitdaging

Apple heeft de 10 winnaars van de ‘Shot on iPhone‘ bekend gemaakt. Gemaakte foto’s kon je bij Apple indienen waarna een jury van 11 mensen waaronder Phil Schiller 10 winnende foto’ ging selecteren.

De winnaars zijn ondertussen bekend geworden. Hun foto’s worden door Apple getoond op diverse reclameborden in gans de wereld, Apple Stores en de sociale media accounts van Apple. De winnaars krijgen naast deze bekendheid nog een vergoeding van Apple voor het gebruik van hun foto’s voor één jaar. Oorspronkelijk was in de wedstrijd deze vergoeding niet voorzien maar onder lichte druk heeft Apple deze vergoeding in het wedstrijdreglement toegevoegd.

De winnende foto’s zijn met diverse iPhone modellen gemaakt variërend van de iPhone 7 tot en met de iPhone Xs Max. De winnaars komen van Singapore, Duitsland, Verenigde Staten, Israël en Wit-Rusland.

Je kan alle winnende foto’s met een beschrijving bekijken op deze Apple pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer