Appleweetjes

Een bug zorgde ervoor dat Apple Music verscheen in de Google Home App

Eerder deze week konden gebruikers van de Google Home App merken dat Apple Music één van de opties was als een streamingdienst. Dat wakkerde het vermoeden aan dat gebruikers van Google Home Speakers in de toekomst konden genieten van Apple Music. Maar niets is minder waar.

Google laat weten dat de dienst Apple Music in de Google Home App verscheen door een bug. Apple Music is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers van Google Assistent op mobiele telefoons. Er is verder geen nieuws te vermelden voor de Google Home, aldus Google.

In december vorig jaar kwam Apple Music beschikbaar voor de Amazon Echo speakers. Eerder liet Apple hun muziekdienst al toe op de Sonos speakers. Apple wenst zijn muziekdienst meer en meer beschikbaar te stellen voor andere smart speakers. Op die manier kan Apple hun cliënteel voor Apple Music vergroten. Maar voorlopig moeten gebruikers van de Google Home Speakers nog even wachten.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer