Appleweetjes

Proximus geeft prepaid klanten meer data maar aanbod is nog niet aantrekkelijk genoeg

Proximus laat weten dat klanten met een Pay&Go+ prepaidkaart meer mobiele data krijgen vanaf 1 maart 2019 wanneer ze herladen via de website of via de MyProximus app.

Bij een herlaadbeurt van 10 euro krijgt men bovenop zijn krediet 10 belminuten, 500 sms’en, 100 MB mobiele data voor offline en 500 MB voor online herladen. Bij een herlaadbeurt van 15 euro krijgt men 20 belminuten, onbeperkte sms’en, 250 MB mobiele data voor offline en 3 GB voor online herladen. Klanten die hun prepaidkaart herladen voor 25 euro krijgen 50 belminuten, onbeperkte sms’en, 500 MB mobiele data voor offline en 5 GB voor online herladen.

Activeer je binnenkort een nieuwe prepaidkaart dan krijg je eenmalig 3 GB extra data erbij. Ook de bijkomende data-opties worden aantrekkelijker. In ruil voor 6 euro krediet krijgt de klant 500 MB, voor 12 euro krediet is dat 3 GB. Zowel bonussen als data-opties blijven 31 dagen geldig.

Met deze vernieuwingen wilt Proximus tegemoetkomen aan het steeds stijgende dataverbruik. Jammer genoeg tonen deze prijzen nog steeds aan dat mobiele data in België duur is. Dat een operator in 2019 nog steeds een formule in zijn aanbod heeft met maar 100MB als datavolume doet wel de wenkbrauwen fronsen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer