Appleweetjes

Zo zou een opvouwbare iPhone eruit kunnen zien

Nu andere fabrikanten zoals Samsung en Huawei hun opvouwbare telefoons aan het grote publiek hebben gedemonstreerd stellen vele mensen zich de vraag hoe een iPhone er in deze vorm uit kan zien. De website foldable.news vroeg aan de Nederlandse ontwerper Roy Gilsing om eens na te denken hoe Apple dit eventueel kan realiseren.

In het concept van Gilsing schakelt het apparaat naadloos tussen de iPhone en de iPad modus. De ontwerper zou het fantastisch vinden als Apple een dergelijk apparaat zou ontwerpen. Het zou zo cool zijn om een iPad scherm in je zak te houden volgens de ontwerper.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer