Appleweetjes

Het grootste Virtual Reality park in Europa vind je in België

We mogen er best fier op zijn. Aanstaande maandag 4 maart 2019 opent Virtual Park officieel zijn deuren. Het park bevindt zich in Moeskroen, een faciliteitengemeente in de Belgische provincie Henegouwen.

Met een oppervlakte van 4000 m2 wordt het virtual reality park meteen de grootste in Europa. Het park zal 6 dagen op 7 en 8 uur per dag open zijn, zal 6 attracties bevatten en kan tot 300 bezoekers gelijktijdig ontvangen.

Het park is uitgerust met 100% wireless spitstechnologie en evolueert mee met de nieuwste technologieën. Met behulp van headsets, backpacks en sensoren zullen gamers live aan de slag kunnen in de verschillende werelden van de games, alleen of met verschillende spelers. Voor haar content werkt het park samen met smartVR studio.

Tickets zullen maximaal 60 € kosten voor een volwassene, 40 € voor een kind jonger dan 12 jaar en 65 € voor een speciaal ticket (themadag). Voor dat bedrag heeft elke bezoeker recht op 6u games en/of activiteiten.

Meer informatie kan u op de website van Virtual Park vinden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer