Appleweetjes

Nieuw gerucht suggereert dat AirPods 2 vanaf 29 maart te koop zal zijn

Volgens Applesfera is het duidelijk en zullen de AirPods 2 vanaf 29 maart te koop zijn. Ze hebben diverse signalen opgevangen dat er een Apple Keynote op 25 maart gehouden zal worden. Sommige van de gepresenteerde producten zullen al op 29 maart al beschikbaar zijn.

Eén van de leveranciers op de Aziatische-Pacifische markt heeft hun laten weten dat 28 maart de laatste dag is van de levenscyclus van de AirPods. Het is dan voor de hand liggend dat Apple de dag nadien meteen voor een opvolger zal zorgen.

Het is niet de eerste keer dat we horen over een aankomende Keynote op 25 maart en een lancering voor sommige producten op 29 maart.

Op die Keynote wordt verondersteld dat Apple de tweede generatie van de AirPods gaat demonstreren samen met de AirPower. Ook een nieuwe iPad zal niet ontbreken. 

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer