Appleweetjes

Tim Cook: “Apple werkt aan nieuwe producten die je gaan verbijsteren”

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders heeft Tim Cook enkele leuke uitspraken gedaan. Zo zegt hij ondermeer dat Apple bezig is met nieuwe producten die je gaan verbijsteren.

Prijsverlaging voor MacBook Air

Tim Cook vertelde zelfs op deze vergadering dat het de bedoeling is om de prijs van de MacBook Air te verlagen met een nieuw type scherm dat een hogere resolutie heeft. Er is een lange, geweldige roadmap van fantastische producten op komst, volgens Tim Cook. Voor de Apple Watch zullen er nog meer gezondheidsfuncties komen dan degene die er nu al zijn.

Hij ging echter niet in op de details maar naar verwachting lanceert binnenkort Apple de nieuwe AirPods die beschikbaar gaat zijn in een zwarte en witte uitvoering voorzien van een grip coating. Die nieuwe AirPods zullen ‘Hey Siri’ ondersteunen en naar geruchten voorzien zijn van diverse gezondheidsfuncties.

Andere producten waar Apple aan zou werken is een Augmented Reality bril. Deze zou in 2020 op de markt komen. Tim Cook noemde eerder AR een kerntechnologie die even fundamenteel kan zijn als de smartphone zelf.

Apple diensten blijven het goed doen.

Tim Cook herhaalde op deze vergadering dat het bedrijf nog steeds goed op weg is om de inkomsten uit diensten in 2020 te verdubbelen van de bijna 25 miljard dollar in 2016. Naar verwachting zal Apple de komende maanden een nieuwe videodienst lanceren.

Verder vernoemde Tim Cook dat Apple in 2018 18 bedrijven heeft overgenomen. Apple neemt wel vaker bedrijven over wanneer deze technologie in huis hebben dat goed aansluit bij de producten van Apple om deze te verbeteren.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer