Appleweetjes

Zo zou watchOS 6 eruit kunnen zien

Matt Birchler heeft opnieuw een watchOS concept uitgetekend. Deze keer voorziet hij watchOS 6 met een nieuw gezicht voor Siri, slaapringen, een grid dockindeling,…

We zullen nog tot op WWDC 2019 moeten wachten vooraleer we weten wat Apple precies met watchOS 6 van plan is. Maar we kunnen nu al genieten van het conceptontwerp van Birchler zijn visie over watchOS 6.

Nieuw Siri gezicht

In plaats van de blauw / paarse kaarten interface voor Siri is er gekozen voor een nieuw modulaire methode. De bedoeling is vooral dat applicaties meer informatie op deze wijzerplaat van Siri kunnen weergeven.

Nieuwe ringen voor slaapinformatie en welzijn

De geruchten zijn dat Apple een slaapmonitor applicatie voor de Apple Watch aan het ontwikkelen is. Uiteraard moet dit gevisualiseerd worden en hoe kan dit dan beter dan met ringen zoals we nu al gewend zijn met de Apple Watch. Mensen trachten vandaag de dag al hun activiteit-ringen vol te krijgen. Dus waarom dan ook geen ring dat je slaapinformatie zou bevatten. Er is zelfs plaats voor een extra mediatie ring dat je welzijn kan weergeven.

Nieuw dockindeling met grid systeem

De nieuwe Apple Watch Series 4 heeft een groter scherm dan eerdere modellen van de Apple Watch. Het is dan ook tijd om gebruik te maken van deze extra pixels. Dat kan vooral met de dockindeling. Deze kan eventueel verandert worden naar een grid systeem zodat je beter de applicaties kan bekijken.

Nieuwe wijzerplaten,…

Matt Birchler hoopt verder op nieuwe Apple wijzerplaten, een verbetert continuïteit,…Maar Birchler hoopt alvast dat Apple gaat toestaan dat ontwikkelaars ook voor de Apple Watch nieuwe wijzerplaten kunnen ontwerpen.

Je kan het complete concept van Matt Birchler op zijn pagina bekijken.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer