Appleweetjes

Apple lost flexgate in alle stilte op

Nieuwe MacBook Pro gebruikers klaagde geregeld over schermproblemen. De schermverlichting werkte na verloopt van tijd niet meer optimaal. De reden werd veroorzaakt door een dunnere kabel tussen het scherm en de schermcontroller. Deze dunnere kabels zijn veel gevoeliger voor het veelvuldig openen en dichtdoen van de MacBook wat sneller tot slijtage leidt. Het probleem werd al snel bekend onder de naam Flexgate.

Maar Apple zou het probleem hebben opgelost door de kabel met 2 mm te verlengen, dat is ook iFixit opgemerkt. Volgens hen zou het best wel eens kunnen dat het probleem bij alle MacBook Pro’s van 2018 op deze manier is opgelost.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer