Appleweetjes

Trump noemt Apple CEO ‘Tim Apple’ en dus reageert de CEO met naamsverandering

Tim Cook was op bezoek in het Witte Huis voor een vergadering met de Amerikaanse President Donald Trump.

Maar bij de persvergadering hierover ging het fout. Was het grap van Donald Trump of een verspreking? We zullen het nooit weten. Maar Donald Trump stelde de CEO van Apple ‘Tim Cook’ voor als ‘Tim Apple’. De president was zich van geen kwaad bewust en ging gewoon verder met het gesprek.

Tim Cook liet dit niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan en veranderde zijn naam op Twitter naar Tim Apple. Twitter is het mediakanaal dat Donald Trump keer op keer gebruikt.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Donald Trump de namen van mensen niet kan onthouden. Zo bewijst de onderstaande YouTube video compilatie.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer