Appleweetjes

Geen uiterlijke vernieuwingen voor nieuwe iPad

De nieuwe iPad dat inmiddels toe is aan de zevende generatie zal volgens de Japanse site Macotakara weinig uiterlijke vernieuwingen krijgen. Volgens één van hun rapporten is deze iPad nog steeds voorzien van een koptelefoonaansluiting en zal Touch ID behouden blijven.

Het ziet er dus naar uit dat deze iPad geen uiterlijke vernieuwingen gaat krijgen. Ook de prijs van €359 zal ongewijzigd blijven. Eerder waren er nog geruchten dat de iPad voorzien zou worden van een 10 inch scherm in plaats van een 9,7 inch. Maar volgens deze geruchten zal dat niet gebeuren.

De iPad zal dus niet het nieuwe design volgen zoals we kennen met de iPad Pro. Waarschijnlijk wordt dit gedaan om de kosten van het apparaat te drukken.

De status van het toestel staat bij de leveranciers al vermeld als: ‘Voorbereiden’. Maar een exacte lanceringsdatum is echter nog niet bekend. Wel zou deze iPad samen met de nieuwe iPad mini worden gelanceerd.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer