Appleweetjes

Samsung gaat Spotify promoten

Spotify laat weten dat hun app standaard voorgeïnstalleerd zal worden op de nieuwste Samsung smartphones. Zoals de Samsung Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5G, Fold en enkele Galaxy A-toestellen.

Nieuwe (Amerikaanse) gebruikers die een Samsung Galaxy S10 reeks bezitten krijgen zelfs de mogelijkheid om de muziekdienst voor 6 maanden gratis uit te proberen.

Spotify is de grootste concurrent voor Apple Music. Op het einde van 2018 had deze ongeveer 96 miljoen betalende klanten. Dat zijn er fors meer dan de 50 miljoen Apple Music gebruikers. De muziekdienst van Spotify bestond al sinds 2012. Apple Music kende zijn start in juni 2015.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer