Appleweetjes

5 nieuwe videotips voor je iPhone van Apple

Apple heeft onlangs 5 videotips gepubliceerd op hun nieuwe pagina ‘iPhone Can Do What?‘. Op deze pagina vind je diverse tips en trucs over de mogelijkheden van de iPhone. Jammer genoeg is de pagina nog niet in het Nederlands beschikbaar.

De vijf video’s behandelen elk een ander onderwerp in 15 seconden. Zo kom je te weten hoe je support moet aanvragen, hoe aan de slag te gaan met Face ID, de hoofdfoto van een Live Photo aanpassen, je instapkaart met de iPhone beheren. Als laatste tip wordt er uitgelegd dat je je geen zorgen hoeft te maken wanneer je iPhone in contact komt met wat water.

Interessante weetjes

Apple koopt startup marketingbedrijf DataTiger

aweetjes-admin-1976

Apple laat 3D Touch vallen om prijs van iPhones te drukken

aweetjes-admin-1976

De overstap naar het Orange netwerk met Mobile Vikings verloopt vlekkeloos

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer