Appleweetjes

Apple deelt cadeaus uit maar jammer genoeg niet voor ons

Apple is gestart met een nieuwe promotie. Wanneer je tussen 10 maart en 14 maart rechtstreeks geld toevoegt aan je Apple ID voor aankopen in de App Store, iTunes Store of voor je iCloud dan voegt Apple extra bonuskrediet toe.

Je kan geld toevoegen aan je Apple ID door naar Instellingen te gaan op je iPhone en vervolgens helemaal bovenaan op je Apple ID te tikken. Maak dan de keuze iTunes en App Store en tik daarna opnieuw op je Apple ID. Nadien verkrijg je de mogelijkheid Verhoog Apple ID-saldo.

De bonus die Apple toevoegt is 10% op elke bedrag tussen 1 en 200 euro. Maar in Duitsland is de bonus zelfs 15% en is het maximumbedrag voor deze actie 300 euro. Je kan maar éénmalig gebruikmaken van deze bonus.

Het jammere is echter dat deze promotie niet overal geldig is. Je kan het alvast al raden. België en Nederland komen niet in aanmerking voor deze leuke promotie.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer